Mogen wij jouw zorgvastgoed beheren?

Een eigen leveranciersnetwerk. Gebruiksvriendelijke automatisering. En deskundige ingenieurs. Het zijn dé ingrediënten voor slim en efficiënt vastgoedbeheer. Speciaal voor de zorg. Lees hoe Fortrus Zorg dit voor jou regelt.

Quickscan

Startpunt voor adequaat vastgoedbeheer is een juiste inventarisatie. Via de Quickscan krijg je snel inzicht in de financiële exploitatie van het vastgoed, de mogelijke investeringen en de financiering daarvan.

Inventarisatie

Strategie

Strategisch Vastgoedplan

Daarna ontwikkelen we de strategie. Wat is de lange termijn zorgvisie van de zorgorganisatie en wat zijn de mogelijkheden en ontwikkelkansen van je huidige of nieuwe vastgoed? En hoe zit het met duurzaamheid? Met het Strategisch Vastgoedplan krijg je een helder perspectief voor de toekomst.

Projecten en beheer

Vanuit de planfase gaan we naar projecten. Wordt het renovatie, sloop of nieuwbouw? Of voldoet de portefeuille nog aan de markteisen en gaan we over tot beheer? Wat de keuze ook is: onze betrokken en enthousiaste consultants staan voor je klaar.

Betrokken en enthousiaste consultants

Zorgeloos onderhoudsbeheer

NoClaims

Via ons eigen automatiseringssysteem wordt elk onderhoudscontract, elk certificaat en elke ontruimingsoefening geagendeerd. Zorgeloos onderhoudsbeheer noemen we dat. Zelfs storingen lost het systeem zelf op door directe inschakeling van de aangesloten leveranciers. Uiteraard bepaal jij, via de maatwerkmodules, precies wat je wel of niet laat uitbesteden. 

fortrus_black_logo

Strategisch Vastgoedplan

noClaims_black

Hiervoor kun je volledig vertrouwen op het softwarepakket NoClaims. Samen met de kennis én het enthousiasme van onze technisch experts ontzorgen we jou. Dit doen we bij het technisch en facilitair beheer van jouw zorgvastgoed.

noClaims_black

Zorg verlenen vereist een robuuste bedrijfsvoering

Zorg verlenen vereist een robuuste bedrijfsvoering. 

Blik vooruit

Daarnaast wil je klaar zijn voor de toekomst. Ben je voorbereid op de energietransitie? Is er voldoende focus op verduurzaming? En bovenal: je wilt geen kortetermijnmaatregelen die op lange termijn nadelig werken (no-regret). Laat daarom je technisch en facilitair beheer, met een gerust hart, aan Fortrus Zorg over.

Blik vooruit!

Ontvang vrijblijvend
advies over je vastgoed

Contact opnemen