Toekomstbestendig zorgvastgoed

In hoeverre voldoet jouw zorgvastgoed aan de (toekomstige) vraag? Wat zijn slimme ontwikkelkeuzes voor de portefeuille? Het Strategisch Vastgoedplan ontwerpt een visie voor je vastgoed en biedt houvast voor de financiële continuïteit van je organisatie. De Routekaart Duurzaam Zorgvastgoed is hiervan een belangrijk onderdeel.

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Opstellen Strategisch Vastgoedplan

In het Strategisch Vastgoedplan maken we een vertaling van de organisatiestrategie naar passend vastgoedbeleid. We stemmen de vastgoedportefeuille perfect af op de ruimtebehoefte van het primaire proces (zorg en wonen).

Door ons specialisme in zorgvastgoed kennen we de klantvraag van morgen. Én overmorgen. We houden de marktontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten. Deze data zijn belangrijke input voor het ontwikkelperspectief van de portefeuille.

Passend vastgoedbeleid

Strategisch vastgoedplan

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Wat krijg jij?

Met het Strategisch Vastgoedplan van Fortrus krijg jij inzicht in de prestaties van de portefeuille en bijbehorende complexen. Bovendien ontvang je advies voor het optimaliseren van deze prestaties. Je krijgt:
FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Routekaart Duurzaam Zorgvastgoed

Via de Routekaart Duurzaam Zorgvastgoed bepalen we de energetische prestaties van het vastgoed. Ook leggen we uit wat nodig is om te voldoen aan de duurzaamheidsambities. Daarbij stemmen we de duurzaamheidsmaatregelen uiteraard af op het meerjarenonderhoudsplan.

Bij het opstellen van de routekaart houden we rekening met:

Dit werken we uit in een helder plan van aanpak. Op basis van dit plan begeleiden we je desgewenst in de besluitvorming: welke gebouwen gaan we verduurzamen en welke investeringen zijn hiervoor nodig? Behalen we hiermee de duurzaamheidsambitie? Blijven de gebouwen wel gezond en comfortabel? Is dit helder, en kunnen we hier een positief antwoord op geven? Dan beginnen we met de realisatie van het Strategisch Vastgoedplan.

Routekaart

Plannenmakers en uitvoerders

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Van plan naar uitvoering

Bij Fortrus zijn we niet alleen plannenmakers. We zijn ook uitvoerders. Praktisch, deskundig en op de hoogte van marktconforme prijzen. Sterker nog: door ons leveranciersnetwerk hebben we zelfs zeer scherpe inkoopprijzen. Dat is wel zo prettig!

Kennismaken?

Wil je meer weten over het Strategisch Vastgoedplan? Bel of mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fortrus maakt zorgvastgoed klaar voor de toekomst!

Ontvang vrijblijvend
advies over je vastgoed