Helder zicht op je vastgoed

Met de Quickscan krijg je een zuiver beeld van de functionaliteit en technische staat van je zorgvastgoed. Zo weet je wat de kansen en mogelijkheden zijn en welke eventuele aanpassingen nodig zijn om toekomstbestendig te blijven.

De wensen en eisen aan zorgverleners veranderen immers continu. Het leveren van goede zorg wordt, naast mensenwerk, steeds meer gekoppeld aan techniek en robotica. Zo worden tilliften en andere mechanische hulpmiddelen vaker ingezet. Deze middelen hebben vervolgens weer impact op de gebouwen. Denk aan voldoende manoeuvreerruimte, deurbreedtes en liftcapaciteiten.

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Conditie van vastgoed bepalen

Met de Quickscan beoordelen we je complete vastgoedportefeuille op functionaliteit voor de zorg. Het is een snelle en effectieve manier om de staat van je vastgoed te bepalen. Zo krijg je inzicht in de kwaliteit én bijbehorende onderhoudsbehoefte.

Beoordeling

Fortrus kijkt verder dan alleen stenen

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Van indeling tot brandveiligheid

Fortrus Zorg kijkt veel verder dan alleen stenen. Ook het totaalplaatje van het gebouw nemen we mee:

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Helder rapport

De terugkoppeling van de Quickscan bestaat uit een helder rapport met bevindingen, conclusies en aanbevelingen. Ook krijg je er vaak al financiële doorrekeningen bij. De doorlooptijd van een Quickscan is meestal tussen de twee weken en twee maanden. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de omvang van de portefeuille.

Terugkoppeling uit een helder rapport

Strategie bepaling

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Vervolg

Na de Quickscan kun je een strategisch vastgoedplan door ons laten opstellen. Hierbij vertalen we de organisatiestrategie naar vastgoedbeleid. De uitkomsten daarvan geven richting voor de toekomst. Wat wordt de strategie per complex? Willen we doorexploiteren, nieuwbouw, uitponden, renoveren of slopen?

Quickscan
aanvragen

Maar, voordat het zover is, starten we dus eerst met de Quickscan. Die scan biedt een solide basis voor de toekomst. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Maak dan – geheel vrijblijvend − een afspraak.

Ontvang vrijblijvend
advies over je vastgoed