Zorgeloos beheer met NoClaims

Een goed werkende mechanische ventilatie, een lift die nooit hapert, het groen dat er altijd goed bij ligt en schilderwerk om door een ringetje te halen. Als vastgoedbeheerder weet je dat er veel tijd gaat zitten in onderhoud.

Met een goed meerjarenonderhoudsplan houd je je portefeuille op orde en voorkom je calamiteiten door uitgesteld onderhoud. Een geautomatiseerd systeem en betrokken leveranciersnetwerk komen daarbij zeer goed van pas. Laat dat nu precies de meerwaarde van Fortrus zijn!

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Planmatig uitbesteden van onderhoud

Bij Fortrus hebben we flink ingezet op het planmatig uitbesteden van onderhoud. We hebben SLA’s voor:

Daarnaast kunnen wij heel voordelig collectieve onderhoudscontracten afsluiten voor zaken als: hydrofoor, automatische deuren, individuele cv-ketels, mechanische ventilatie, liftonderhoud, groenonderhoud en duurzaamheidsmaatregelen.

Planmatig

Beheer eenvoudig uw vastgoedportefeuille

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

NoClaims

Zijn deze afspraken goed vastgelegd? Dan beheer je je vastgoedportefeuille heel eenvoudig met NoClaims. Met deze onlinebeheerapplicatie van Fortrus registreer, agendeer en bewaak je periodieke controles van je technische installaties. Denk aan roltrappen, liften, brandblussers en klimaatsystemen. Ook data en gegevens voor ontruimingsoefeningen, certificeringen en verzekeringen bewaar je in NoClaims.

Via NoClaims ben je nooit te laat met onderhoud. Zodoende blijven je installaties langer werken. Dit geavanceerde automatiseringssysteem geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week realtime toegang tot actuele informatie over de staat van je vastgoed en bijbehorende installaties.

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Geen enkele actie vereist

Bovendien hoef je niet langer zelf op een storing, klacht of andere melding te reageren. Dit doet NoClaims voor jou! Je kunt alle leveranciers en beheerpartijen aan NoClaims koppelen. Vervolgens krijgen zij de melding en beperkt toegang tot het systeem om het probleem op te lossen. Uiteraard krijg jij hiervan wel bericht.

NoClaims

Op maat

FORTRUS ZORG-Logo_PMS292-Transparant

Compleet op maat in te richten

Bij het inrichten van NoClaims stel je zelf jouw beheerteam samen. Vervolgens bepaal je − afhankelijk van jouw wensen en behoeften − ook de structuur en samenwerkingsvorm binnen het gebruiksvriendelijke platform. NoClaims laat zich dus voor elke specifieke vraag aanpassen. Overzichtelijke rapportages maken het snel mogelijk om gegevens terug te vinden. Vastgoedbeheer was nog nooit zo eenvoudig!

Meer weten over vastgoedbeheer en NoClaims?

Voordelen NoClaims

Ontvang vrijblijvend
advies over je vastgoed